آرایش لب
آرایش لب نازک
آبان ۸, ۱۳۹۶
مهم ترین خواص لیفت مژه
خواص لیفت مژه
آبان ۹, ۱۳۹۶

انواع کانسیلر

کانسیلر های آرایشی

انواع کانسیلر

انواع کانسیلر

کانسیلر مایع (Liquid Concealer)
کانسیلر مایع برای انواع پوست معمولی، چرب، مختلط و حساس غیر از پوست های خیلی چرب مناسب است. این نوع کانسیلر یکی از رایج ترین انواع کانسیلر بوده که به دلیل داشتن بافت نازک جهت پوشاندن چین و چروک‌ها و سیاهی اطراف چشم بسیار مناسب است و توسط آرایشگران حرفه ای توصیه می شود. 
   این نوع کانسیلر برای انواع پوست به جز پوست خشک مناسب بوده و بهترین کانسیلر برای پوست چرب است. روش استفاده از این کانسیلر بسیار ساده بوده و پوشش دهی متوسط رو به بالایی دارد. جهت پوشاندن جوش می توان از این کانسیلر استفاده کرد زیرا خطر ایجاد جوش جدید را به هیچ وجه ندارد. جهت پوشش چین و چروک نیز می توان از این کانسیلر استفاده کرد. ماندگاری این محصول بالا بوده  و مدت زمان طولانی بر روی پوست باقی خواهد ماند.

کانسیلر استیکی (Stick Concealer)
   کانسیلر استیکی (نیمه جامه) به شکل های ماتیکی، مدادی و ماژیکی در بازار وجود دارد و برای انواع پوست معمولی، چرب و حساس مناسب می باشد. کانسیلرهای استیکی پوشش دهی بسیاری عالی داشته و برای پوشش دهی نواحی اطراف چشم، بینی و لب ها مناسب می باشند. لک های قهو ه ای و قرمزی پوست را به خوبی پوشش داده و به دلیل اینکه بافت ضخیم و سنگینی دارد برای پوست های جوش دار توصیه نمی گردد، زیرا موجب بسته شدن منافذ پوست و بدتر شدن وضعیت جوش ها خواهد شد.
   با استفاده از کانسیلر مدادی می توان به راحتی مناطق کوچک را پوشش داد. این نوع کانسیلر برای پوشش جای جوش های کوچک، لک های نقطه ای و اطراف لب و ابرو بسیار مناسب بوده و در آرایشگاه به دختران جوان و خانم ها توصیه می گردد.

کانسیلر کرمی (Cream Concealer)
   کانسیلر کرمی مناسب برای انواع پوست های معمولی، چرب، مختلط و حساس است. میزان پوشانندگی کانسیلر کرمی متوسط تا زیاد است. از این کانسیلر بیشتر برای پوشش دهی زیر چشم استفاده می‌ گردد و بهترین نوع کانسیلر برای افرادی است که دچار ملاسما شده اند. دقت کنید از این نوع کانسیلر با غلظت بالا استفاده نکنید، زیرا در شرایطی که کیفیت کانسیلر مطلوب نباشد می تواند در خطوط چروک نشستهو ظاهری نامطلوب ایجاد کند.

کانسیلر پودری (Powder Concealer)
   این نوع کانسیلر برای پوست های خشک، حساس و مختلط مناسب می باشد. نحوه استفاده از این کانسیلر بسیار ساده بوده و ماندگاری بسیار بالایی نیز دارد. اما به دلیل ساختار پودری که دارد جهت پوشاندن چین و چروک مناسب نبوده و توصیه نمی شود زیار نه تنها چین و چروک ها را نمی پوشاند بلکه این نواحی را بیشتر جلوه می دهد. به همین دلیل این نوع کانسیلر نسبت به انواع کرمی آن محبوبیت کمتری دارد.

انواع کانسیلرReviewed by سه رخ on Oct 30Rating: 3.0انواع کانسیلرکانسیلر ها انواع مختلفی دارند که شامل کانسیلر مایع، کرمی، پودری و استیکی است که هر کدام از آن ها برای یک نوع پوست مناسب می باشد و پوشش دهی خاص خود را دارد. در این مقاله انواع کانسیلر را به شما معرفی می کنیم.

کانسیلر ها انواع مختلفی دارند که شامل کانسیلر مایع، کرمی، پودری و استیکی است که هر کدام از آن ها برای یک نوع پوست مناسب می باشد و پوشش دهی خاص خود را دارد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سئوال امنیتی ;) *